Titel: Bones
Ondertitel: Recipes, History & Lore
Auteur(s): Jennifer McLagan
Uitgeverij: William Morrow
ISBN: 0-06-058537-4
Taal: ENG
Gekocht bij: Amazon, US
Website: http://www.jennifermclagan.com/
Blind gekocht bij Amazon omdat het onderwerp me wel aansprak. Het is op zich een leuk boek, maar in het uiterlijk mist het nog wel wat. Het is erg veel tekst en weinig foto's. De foto's die er in staan zijn niet bijzonder, de meesten zelfs een beetje onderbelicht, wat het geheel een nogal particuliere indruk geeft.
Maar goed... daar gaat het natuurlijk niet echt om, al wil het oog ook wat. Het gaat natuurlijk om de recepten! Die zijn op zich wel leuk. 'Bones' moet je vrij breed nemen en geldt ook voor visgraten. Naast basisrecepten voor bouillon ook een aantal leuke recepten. Enkele willekeurige voorbeelden: Wildzwijnbout in zoetzure saus, Konijn met cider en mosterdsaus, Rog met druivensaus, vissekopcurry.
Leuk voor de heb, maar geen aanrader.
maandag 9 juli 2007
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Ik ben benieuwd wat je vindt van mijn site. Laat gerust een bericht achter!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten