vrijdag 22 augustus 2014

Nieuwe programma's Jeroen Meus bij VRT

Goed nieuws voor fans van het programma 'Dagelijkse Kost' van Jeroen Meus op VRT... Er komen twee nieuwe programma's van hem op tv komend seizoen!

Jeroen Meus op de set van Dagelijkse Kost
Het eerste nieuwe programma is niet echt nieuw, maar een variatie op het thema. Van 25 augustus tm 7 september zit Jeroen met zijn hoofd nog een beetje in vakantiesfeer van het Vlaamse strand. Vandaar dat het programma is omgedoopt tot 'Dagelijke Kust', waarin hij gaat koken aan zee. Hij kookt daar lekkere vakantie gerechten en brengt ideeën voor een goed begin van het schooljaar. Het begint maandag meteen goed met 'Kip op de grill met een salade van gepofte aardappelen'. Na deze twee weken gaat het reguliere programma door.

Het tweede (echt) nieuwe programma is 'Goed Volk', waarin hij naar zes gemeenschappen van over de hele wereld reist die hem als kind al fascineerden. Dit brengt hem van een Township in Zuid-Afrika tot aan Cowboys in Texas. Het doel is om ze door middel van de keuken te proberen te doorgronden (de keukendeur sdtaat altijd op een kier). Het voorstukje op de site ziet er al veelbelovend uit, dus ik ga zeker kijken.

Dagelijkse Kost - VRT - 25/8 - 7/9 - Elke weekdag
Goed Volk - Vanaf maandag 1 september - Elke maandag

Geen opmerkingen:

Ik ben benieuwd wat je vindt van mijn site. Laat gerust een bericht achter!