Dit heb je nodig:
6 kleine weckpotjes -125 ml- (of kleine
jam/mosterdpotjes)
180 gram Bastognekoek
250 gram mascarpone
250 gram vanille yoghurt
40 gram poedersuiker
1 scheutje vers citroensap
Rood fruit
Munt
Dit moet je doen:
1. Maal
de bastognekoeken fijn in de keukenmachine, of verkruimel ze zeer fijn met de
hand.
2. Verdeel
de koekkruimels over de zes potjes en maak de bovenkant glad.. -in de
professionele keuken zou je hier een tonicstamper voor gebruiken!-
3. Meng
mascarpone, yoghurt, citroensap en poedersuiker tot het een glad geheel is.
4. Verdeel
het mascarponemengsel over de zes potjes.
5. Versier
de bovenkant met vers rood fruit en maak het af met een blaadje munt
6. Bon
appetit!
Eerder verschenen als blog op MoodKids.nl
Geen opmerkingen:
Een reactie posten