Titel: Tapas 2.0
Auteur: Paco Roncero
Uitgeverij: Karakter
ISBN: 978-90-452-0378-2
Taal: NL
Pagina's: 224
Aaah, weer een tapasboek! Albondigas, Aïoli, gemarineerde olijven en kippenpootjes. In de nacht word je zwetend wakker van de overvloed aan knoflook die je naar binnen hebt gewerkt...
Vergeet het maar!!!
Culinaire Minigerechtjes
Paco Roncero, die deels in El Bulli is geschoold, gebruikt de modernste technieken en ingrediënten om een hommage te brengen aan de klassieke Spaanse keuken die wij kennen. Dit doet hij met prachtige culinaire en verrassende gerechtjes, die ook nog eens schitterend in beeld zijn gebracht door Javier Peñas Capel en Paco Roncero.
Een greep uit het boek
Wat dacht je van: Ravioli van melkvel met extra vergine olijfolie, Creme van foie gras met mangistan, rucola en PX sherry, Nitro-chocoladecoulant, Fricasée van kwartelpootjes en rode reuzegarnalen. Good stuff!
Moeilijkheidsgraad
Aan het begin van elf hoofdstuk staat er een handig overzicht van de gerechten met gebruikte technieken, moeilijkheidsgraad en aanbevolen drank. Over moeilijkheidsgraad gesproken: die is aanzienlijk, maar daar zit natuurlijk veel van de lol in.
Menusuggesties
Roncero doet in dit boek ook enkele menusuggesties, zodat je een uitgebalanceerd menu kan serveren.
Prachtig! En dat vindt Ferran Adria ook, want hij schreef het voorwoord!
Te koop in mijn webshop bij Bol.com!
donderdag 4 april 2013
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Ik ben benieuwd wat je vindt van mijn site. Laat gerust een bericht achter!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten