dinsdag 2 april 2013

Boek: Gennaro's Favoriete Italiaanse Familierecepten

Titel: Gennaro's Favoriete Italiaanse Familierecepten
Auteur: Gennaro Cantoldo

Uitgeverij: Kosmos
ISBN: 9789021553238

Taal: NL

Pagina's: 240

Eind vorige maand kwam dit nieuwe boek van Gennaro Cantaldo uit, gevuld met zijn favoriete familierecepten. De meeste mensen zullen hem kennen als de leermeester van Jamie Oliver, maar ook buiten dat frame timmert hij aardig aan de weg.

Greedy Italians
Kookboek nummer vijf op persoonlijke titel is dit. Daarnaast heeft hij ondertussen twee seizoenen -en twee boeken- achter de rug van het programma 'Two Greedy Italians', een samenwerking met Antonio Carluccio. Wat mij betreft een succesformule: twee oude mopperkonten, die samen door Italië reizen, op zoek gaan naar mooie gerechten, verhalen en ingrediënten en ook nog samen koken.

Met een hoofdletter 'I'
In dit boek moet hij het weer alleen doen en dat gaat hem best goed af. Italiaans met een hoofdletter I! Heel veel foto's van zijn kinderen en kleinkinderen allen tezamen om een grote schaal pasta, spelend in de tuin, deeg knedend, in het bos paddenstoelen verzamelend en ook veel prachtige foodfoto's. Dit boek straalt mooie momenten en plezier met je dierbaren uit en de recepten onderbouwen dat goed. Klassieke, eerlijke en eenvoudig te maken Italiaanse recepten.

Zin in de zomer
De doorgewinterde kookboeken/ receptenverzamelaar zal niet verrast zijn door de recepten in dit boek, maar dat mag de pret zeker niet drukken. Na het lezen van dit boek heb je nog meer zin in een prachtige zomer.... met z'n allen om een grote tafel in de tuin, genietend van Gennaro's Favoriete Italiaanse Familierecepten!



De boeken van Gennaro zijn te koop bij Bol.com!

Geen opmerkingen:

Ik ben benieuwd wat je vindt van mijn site. Laat gerust een bericht achter!