woensdag 16 september 2009

Keith Floyd overleden (1943 - 2009)

Wat een droevig nieuws! De bekende Britse TV-kok is vandaag overleden aan een hartaanval. Hij was vooral bekend door zijn kookprogramma's op de BBC en de tientallen boeken die hij heeft uitgebracht.
In The Times staat dat zijn laatste woorden -na het nuttigen van oesters en champagne- waren "I've not felt this good in ages". Go figure....

Hier een stuk uit The Mirror over de dood van Floyd met een 'leuk' artikel over wat enkele bekende Britse chefs als laatste maaltijd willen hebben, waaronder Gordon Ramsay en Heston Blumenthal.

Hier nog het stuk uit The Times.

Hier de Wiki over Keith Floyd.

Als ik aan Keith Floyd denk, denk ik aan koken op mooie buitenlocaties voor zijn programma op de BBC, heel veel drinken tijdens de opnames, veel visgerechten en boeken daarover en vooral veel lol in zijn werk. Mooie vent!



Posted by ShoZu

zondag 13 september 2009

Update Foire aux Vins herfst 2009: de folders zijn binnen!

De folders van de Foire aux Vins zijn binnen! Aan het aantal hits op mijn site van de afgelopen weken te zien met als Google-zoekopdracht 'folder Foire aux Vins Roncq 2009' ben ik niet de enige die hier naar op zoek was. Het valt me op dat vooral Vlaanderen niet kan wachten tot het feest los barst... en terecht!

Nou daar zijn ze dan: Auchan en Carrefour.


Haal de Guide Hachette en Parker's Wine Buying Guide maar van de plank om een boodschappenlijst te maken en tot ziens in Roncq!







Ik ben benieuwd wat je vindt van mijn site. Laat gerust een bericht achter!